• Fotoserie fra Vadsø, April 1968 fotografert av Vadsøfotografen Ole Zahl-Mölö. Vadsø by. De tre bilene som står oppstilt i kaiområdet ved Vadsø sentrum er to Skoda MB 1000 og en Skoda varebil. Alle bilene er uregistrerte og trolig et parti nye biler som nettopp er losset.
    Photo: Zahl Mölö, OIe / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Fotoserie fra Vadsø, April 1968 fotografert av Vadsøfotografen Ole Zahl-Mölö. Vadsø by. De tre bilene som står oppstilt i kaiområdet ved Vadsø sentrum er to Skoda MB 1000 og en Sko...

1 comment

• De tre bilene til venstre er Skoda MB 1000, så en Skoda varebil. Siden alle disse er uregistrert, er det trolig et parti nye biler som nettopp er losset.