• N.546 a) Kautokeino-samer står det på glassnegativet. En hel familie står oppstilt for fotografen. To menn og tre kvinner i vinterpesk, med samiske sjal og luer. Flere små barn er med på bildet og en flokk hunder sitter og ligger rundt familien. I treet til høyre ser man skaller (samiske sko) som henger i trærne. En slede er også plassert i høyre billedkant. Glassnegativet er håndkolorert.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

N.546 a) Kautokeino-samer står det på glassnegativet. En hel familie står oppstilt for fotografen. To menn og tre kvinner i vinterpesk, med samiske sjal og luer. Flere små barn er ...