• Delegasjon fra Norges vassdrags- og energidirektorats (NVSs) museumsordning i elvebåt, som firmaet Cavzo Safari bruker i sitt opplevelsestilbud på Kautokeinoelva/Guovdageaineatnu i Finnmark.  Sikkerheten var ivaretatt ved at gjestene var iført oransje redningsvester.  Dette vassdraget var truet da de første planene for utbygging av Alta/Kautokeino-vassdraget ble lansert tre år etter at kirka sto ferdig. Ei kort orientering om saksforløpet, der Masi etter hvert ble spart, er finnes under fanen «Opplysninger».
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Delegasjon fra Norges vassdrags- og energidirektorats (NVSs) museumsordning i elvebåt, som firmaet Cavzo Safari bruker i sitt opplevelsestilbud på Kautokeinoelva/Guovdageaineatnu i...