• Bildet er tatt på kaia i Larvik, bussen skal sikkert ombord i Peter Wessel, Larvik-Fredrikshavnferjen. (Info: Svein-Erik Eriksen).  Busspassasjerer ved en buss. Etter bildet å dømme kan dette være T-6708 Volvo turbuss fra Batnfjord Auto. Karosseriet ble påbygd hos Bussbygg i Hovdenakken, og bussen ble levert i 1952. På 1950-tallet ble den brukt mye som turbuss i inn- og utland.
(se reg. nr. KMb-2008-024.N559 og KMb-2008-024.N563) Det er forøvrig ukjent hvem vi ser på bildet, samt hvor og når bildet er tatt. Russ? Solskinnsbuss Fra Ida Knudtzons fotosamling. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

Bildet er tatt på kaia i Larvik, bussen skal sikkert ombord i Peter Wessel, Larvik-Fredrikshavnferjen. (Info: Svein-Erik Eriksen). Busspassasjerer ved en buss. Etter bildet å dømm...

2 comments

• Etter bildet å dømme kan dette være T-6708 Volvo turbuss fra Batnfjord Auto. Karosseriet ble påbygd hos Bussbygg i Hovdenakken, og bussen ble levert i 1952. På 1950-tallet ble den brukt mye som turbuss i inn- og utland.

• Bildet er tatt på brygga i Larvik, bussen skal sikkert ombord i Peter Wessel, Larvik-Fredrikshavnferjen.