• Dette er fra august 1945. Altså etter krigen da tyskerne måtte rydde opp i minefeltene. Dette er ikke drivmine, men en fast mine på bunnen.  Betongmine med 50 kg sprengstoff. (Info:
Bjørn Ove Angvik) - Sprenging av ei mine i Brunsvika. Fotografert av en som holdt seg skjult da området ble evakuert av tyskerne før sprengningen.  Se også KMb-1984-021.0001. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

Dette er fra august 1945. Altså etter krigen da tyskerne måtte rydde opp i minefeltene. Dette er ikke drivmine, men en fast mine på bunnen. Betongmine med 50 kg sprengstoff. (Info...

1 comment

• Dette er fra august 1945. Altså etter krigen da tyskerne måtte rydde opp i minefeltene. Dette er ikke drivmine, men en fast mine på bunnen. ( Betongmine med 50 kg sprengstoff).