• Flyfoto fra Tingvoll kommune. Her ser vi til venstre nede ved strandlinjen Tingvoll Kirke. Midt på bildet ser vi Tingvoll Gård, til høyre Tingvoll vdg. skole, og i bakgrunnen Flemma i Gjemnes kommune. Bildet er datert 16. juni 1967, og fotograf er Widerøe's Flyveselskap a/s. Fra Nordmøre Museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

Flyfoto fra Tingvoll kommune. Her ser vi til venstre nede ved strandlinjen Tingvoll Kirke. Midt på bildet ser vi Tingvoll Gård, til høyre Tingvoll vdg. skole, og i bakgrunnen Flemm...