• hvor er buen på Nordsundbrua? Ruinene av Tyskerbrakken på Tollbodtomten, med Piren i bakgrunnen. Den ble brukt til kontor for den tyske "Hafenkapitein" under krigen. Da man etter krigen skulle desinifsere bygningen for kakkerlakker, brant den halvt ned. Bildet er datert Mai 1946. Fra Nordmøre Museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

hvor er buen på Nordsundbrua? Ruinene av Tyskerbrakken på Tollbodtomten, med Piren i bakgrunnen. Den ble brukt til kontor for den tyske "Hafenkapitein" under krigen. Da man etter k...