• Her poserer jenter fra Bergfjord i Loppa sammen med Aksel Amundsen fra Sør-Tverrfjord. Pikene er fra bakerste rad til venstre: Anna Henriksen, Åse Henriksen og Eli Henriksen. De er kledd i jakker og kjoler. Aksel har på seg en mønstrete genser, knebukser og muligens en veske av noe slag. Åse har en liten kattunge på skulderen. I bakgrunnen kan man se et hus med åpne vindu og grunnmur.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Her poserer jenter fra Bergfjord i Loppa sammen med Aksel Amundsen fra Sør-Tverrfjord. Pikene er fra bakerste rad til venstre: Anna Henriksen, Åse Henriksen og Eli Henriksen. De er...