• Familien Martinsen, Ingvard og Astrid Martinsen med barn. Bakerste rad fra venstre: Asbjørn, Reidar, Odd, Magnus og Irene. Første rad fra venstre: Ingvard, Randi, Brynhild og Astrid. Brødrene og far har på seg slips og finskjorte. Ingvard har på seg jakke. Søstrene og mor har på seg skjørt, strømpebukse og sko. Randi har på seg en genser. Brynhild har på seg maritim inspirerte klær.På gulvet kan man se matter og bak guttene ser man en dør og ved siden av, en gardin. Ved siden av Irene kan man se en ovn av noe slag og en kaserolle.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Familien Martinsen, Ingvard og Astrid Martinsen med barn. Bakerste rad fra venstre: Asbjørn, Reidar, Odd, Magnus og Irene. Første rad fra venstre: Ingvard, Randi, Brynhild og Astri...