• Bildet er tatt på badestranda i Nuvsvåg sommeren 1954 eller -55. Fra venstre: Randi Martinsen, Valborg Gustavsen, Reidar Martinsen, Asbjørn Martinsen (bak) og Irene Martinsen. Kvinnene har på seg badedrakt. Irene har på seg et skaut. Mennene har på seg badeshorts. Reidar har en klokke rundt håndleddet. Randi har en hårsløyfe på hodet. I bakgrunnen kan man se hus og fjell. De sitter sammen på en stor stein.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Bildet er tatt på badestranda i Nuvsvåg sommeren 1954 eller -55. Fra venstre: Randi Martinsen, Valborg Gustavsen, Reidar Martinsen, Asbjørn Martinsen (bak) og Irene Martinsen. Kvin...