• Peder Mathisen jr. og Anton Mathisen sitter på en sofa i en stue. Peder er kledd i jakke, knebukser og sko. Anton har på seg en maritim - inspirert skjorte. På sofaen ligger det en dekorativ pute. Under sofaen kan man se at det ligger en kasse av noe slag. På veggen kan man se portretter av andre mennesker, et maleri, et norskeflagg og en vimpel det står 'alt for Norge, 1814-1914' på. Veggen har en vakker blomsstrete tapet. Man kan se at det henger en hatt på en hylle ved siden av Peder.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Peder Mathisen jr. og Anton Mathisen sitter på en sofa i en stue. Peder er kledd i jakke, knebukser og sko. Anton har på seg en maritim - inspirert skjorte. På sofaen ligger det en...