• Et postkort av et pleiehjem for gamle og syke finner. Den norske Finnemisjonen i Tromsø. Bildet viser et stort hus noen tilbygg bak. Ut av det ene vinduet i andre etasje på hovedhuset henger det ut tepper. Bildet er antagelig tatt engang utpå våren, for det ligger enda litt sne utenfor.
    Photo: Norsk lystryk- & reproduk. anstalt / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et postkort av et pleiehjem for gamle og syke finner. Den norske Finnemisjonen i Tromsø. Bildet viser et stort hus noen tilbygg bak. Ut av det ene vinduet i andre etasje på hovedhu...