Signe Flatin, Seljord, usikker på identitet.

• Er dere sikre på hvem dette er. Når er i så fall denne personen født?

• Merkelig at kommentaren kommer så mange ganger , og at det ikke er mulig å redigere eller slette noe. Sukk!

• Jeg prøver å få rettet nok en gang.
    Dette er ikke Signe Flatin som er registrert som folkemusikkutøver, felespelar. Dersom denne personens sitt navn er Signe Flatin (Det er andre i Seljord med dette navnet) så er det i alle fall ikke spelkvinne og datter av spelemannen Kjetil Flatin.

• Jeg prøver å få rettet nok en gang.