• Montasje med spelemenn
Kjende spelemenn, Ole Bull og hardingfelespelemenn, Sjur Helgeland, Hans Smeland, Olav Moe, Lars Fykerud, Torkjell Haugerud, Ketil Flatin, Halvor Flatland, Torgeir Augundson (Myllarguten), Leif Sandsdalen, Halvor Jørgenson Lie, Aslak Lundtveit, Sv. Løndal, Olav Mosafinn, Knut Dale, Eivind Aakhus og Halvor Haugan.
    Photo: Midt-Telemark Museum
  • Montasje med spelemenn
    Photo: Midt-Telemark Museum

Montasje med spelemenn Kjende spelemenn, Ole Bull og hardingfelespelemenn, Sjur Helgeland, Hans Smeland, Olav Moe, Lars Fykerud, Torkjell Haugerud, Ketil Flatin, Halvor Flatland, T...

Bilde satt sammen av fotograf Øystein Kaasa av kjente spelemenn på første del av 1900-tallet.