• Fra «Elverumsutstillingen», den store hundeutstillingen som i mange år har vært en del av lørdagsprogrammet under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum.  Dette fotografiet er tatt i 2015, da det var 6-700 påmeldte hunder.  For å få bedømt såpass mange hunder var det satt opp sperrebånd rundt flere «ringer» på grasslettene på Prestøya.  Dette fotografiet ble tatt på «Ring 4», der tre retrievere med ledsagere var i aksjon, omgitt av publikum.  I bakgrunnen skimtes sekretariatsteltene for «Ring 4» og «Ring 3».
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Fra «Elverumsutstillingen», den store hundeutstillingen som i mange år har vært en del av lørdagsprogrammet under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum. Dette fotogr...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».