• Tilberedning av mat under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum i 2015.  Dette fotografiet viser en av aktørene fra Kokkelauget i Hedmark, som stekte finskårne grønnsaker - poteter, gulrot, kålrot og løk med noe tilsatt krydder - i ei diger, elektrisk panne.  Kokkelauget har gjennom mange år solgt mat fra den åttekantete paviljongen ved lekearealet vest for museumsbygningen.

Kokken på dette fotografiet heter Odd Rainer Hildrum.
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Tilberedning av mat under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum i 2015. Dette fotografiet viser en av aktørene fra Kokkelauget i Hedmark, som stekte finskårne grønns...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».