• Bildet viser Edvard Garmann Schanche med familien: kona Karoline Bergitte Hveding (pikenavn) fra Trøndelag og sønnene deres. Foran fra venstre Johan Garman Schanche og Hilmar Schanche (sittende). Bildet er tatt på eiendommen deres 'Nøisomhet'. Bildet er tatt av en engelsk lord som var på laksefiske i Tana. De andre på bildet er ukjente. De var kanskje folk som arbeidet på gården.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Bildet viser Edvard Garmann Schanche med familien: kona Karoline Bergitte Hveding (pikenavn) fra Trøndelag og sønnene deres. Foran fra venstre Johan Garman Schanche og Hilmar Schan...