• Et av de første fotografier fra Mehamn. En hval er dratt på land på flenseplassen. Marthin, sønnen Georg, og en annen gutt står foran hvalen. Marthins fulle navn var Marthinus Berg Lillevik, var født i Narvik 27.4.1860 og døde i Mehamn 16.2. 1924 Han var bror til Ole G. Lillevik. Begge var gift med to søstre, døtre av Lockert Olaussen. Georg ble født 1.5.1894 og døde 4.5.1919. Han var sønnen til Marthin. Hans søster Ragnhild Lillevik Simonsen født 30.4.1902 lever forsatt i Mehamn.  Hun hadde dette postkortet.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et av de første fotografier fra Mehamn. En hval er dratt på land på flenseplassen. Marthin, sønnen Georg, og en annen gutt står foran hvalen. Marthins fulle navn var Marthinus Berg...