• Et oversiktsbilde fra Øksfjord sentrum. Det ligger enda noen snøklatter i fjellene på andre siden av fjorden, så dette bildet er nok tatt om våren. Vi ser toppen av noen hus i forgrunnen og ned mot kaien og pakkhusene. Ved kaien ligger det mange båter, frå et av pakkhusene kommer det damp, forts... kommer det damp, finskeindustri? Ellers gir dette bilde et et godt overblikk over sentrum rundt 1950.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et oversiktsbilde fra Øksfjord sentrum. Det ligger enda noen snøklatter i fjellene på andre siden av fjorden, så dette bildet er nok tatt om våren. Vi ser toppen av noen hus i forg...