• Berlevåg Mannskor på turne 1936. Her er de på vei til en konsert som NRK Vardø sendte over den lokale Kringkastinga. (hørtes så langt som til Bodø) På bildet her er Mannskoret ombord i en hvit båt ved Guldbrandsenkaia i Kongsfjord. Helt framme på akterdekket står folk å spiller på blåseinstumenter. Båten er pyntet med flagg og vimpler. Midt på båten er det laget til et tak av en pressening som folk kan stå under.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Berlevåg Mannskor på turne 1936. Her er de på vei til en konsert som NRK Vardø sendte over den lokale Kringkastinga. (hørtes så langt som til Bodø) På bildet her er Mannskoret ombo...