• Familien Albert og Anna Andersen fotografert på trappa. Moren Anna sitter på rekkverket kledd i kjøkkenassistentklær, på andre side av trappa sitter datteren Rigmor, faren Albert står mellom dem. Fem gutter sitter på trappa foran dem, alle smiler. Barna fra venstre: Knut Andersen, hannes bror Rolf og Bjørn Ottar Betten. De to guttene på nederste trappe er ukjente.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Familien Albert og Anna Andersen fotografert på trappa. Moren Anna sitter på rekkverket kledd i kjøkkenassistentklær, på andre side av trappa sitter datteren Rigmor, faren Albert s...