• Fem barn poserer til fotografen på en veikant i en solig vinterdag i 1955/56. Jentene og guttene er kledd i vinterjakker, luer og votter. Noen av dem har komager på seg. Ved sidan av dem står en spark. Fra venstre: Åstrid Betten, Bjørn Ottar Betten, Oddvar, Kjell og Torill Betten. Åshild, Oddvar og Kjell er søsken. Alle unger er søskenbarn til hverandre.
    Photo: Betten, Gjertrud Åse / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fem barn poserer til fotografen på en veikant i en solig vinterdag i 1955/56. Jentene og guttene er kledd i vinterjakker, luer og votter. Noen av dem har komager på seg. Ved sidan ...