• Et bilde fra innvielsen av Seida internat i 1953. Rektor og lærere og andre folk står på trappa på internatet. Kvinnen til vesntre er lærerinne Rokstad, mannen med pipa ved sidan av henne er lensmann Andersen fra Tana.  Den tredje kvinnen fra høyre er lærerinne Gjertrud Betten og den unge manne bak henne er lærer Lindheim. Mannen bortest til høyre er skoledirektør og mannen bakerst i venstre er vaktmester Andreassen. Skolen og internatet ble tatt i bruk allerede i 1952.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et bilde fra innvielsen av Seida internat i 1953. Rektor og lærere og andre folk står på trappa på internatet. Kvinnen til vesntre er lærerinne Rokstad, mannen med pipa ved sidan a...