• Et postkort fra Karasjok, Finnmark. På bildet kan man se flere samer og rein. På bakken ligger det sleder og i bakgrunnen kan man se en kirke. På baksiden av kortet står det skrevet at det er Beivasgiedd kapell. Postkortet datert til 1961.
    Photo: Mittet & Co. / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Mittet & Co. / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et postkort fra Karasjok, Finnmark. På bildet kan man se flere samer og rein. På bakken ligger det sleder og i bakgrunnen kan man se en kirke. På baksiden av kortet står det skreve...