• Et gruppeportrett av elever og lærere ved Øytun ungdomsskole. På bildet ser man flere unge gutter og jenter. Enkelte er kledd i samiske drakter. Jentene er kledd i kjoler, skjorter og skjørt. Enkelte har på seg smykker. Flere av jentene har flettet hår. Guttene er kledd i dress og slips. I bakgrunnen kan man se skolebygget, og bak den ser man et annet bygg. Helt til venstre kan man se en kai. Bildet tatt ca. 1920.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Et gruppeportrett av elever og lærere ved Øytun ungdomsskole. På bildet ser man flere unge gutter og jenter. Enkelte er kledd i samiske drakter. Jentene er kledd i kjoler, skjorter...