• Seks mennesker på trappa til en bygning, sannsynligvis stallen/fjøset til herregården Saga. Mannen til venstre har penklær med en mørk frakk. Til høyre for han sitter en mann med lysere jakke og en dame med rutete skjørt og stipete overdel. Den eldre herren i midten har ganske lys dress med hvit skjorte og slips og hatt på hodet. Damen til høyre for han har lyse bukser, mørkt skjørt, mørk jakke og et hodeplagg på seg. Damen helt til høyre har ensfarget drakt, en lue og et skjerf el. lignende rundt halsen/over hodet. Døra bak dem står åpen, samme med det todelte vinduet til venstre der ene delen står åpent. Bygget har skifertak og store steinheller foran trappa. Noe gress på bakken foran bygningen og sola skinner.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Seks mennesker på trappa til en bygning, sannsynligvis stallen/fjøset til herregården Saga. Mannen til venstre har penklær med en mørk frakk. Til høyre for han sitter en mann med l...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to