• Biskop Wollert Krohn-Hansen iført prestekjole og kappe med en stor hvit prestekrage, står på kirkebakken i forbindelse med innvielsen av kirka. Et kors henger i en kjede rundt halsen hans og i hånda har han en en bok. Området der han står er flatt med grusdekke. Helt til venstre står en dame med prikket skjørt, mørk jakke og hvite sko. Ved siden av henne står en mann i ensfarget dress og hatt på hodet. Oppe til venstre ses en flik av vindskibordet til kirka. Store steiner står i utkanten av det flate partiet der presten står. I bakgrunne ses høye fjell med taggete topper med snøflekker. Ved foten av fjellet står noen bygninger og en liten del av en grusvei ses rett bak armen til presten.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek

Biskop Wollert Krohn-Hansen iført prestekjole og kappe med en stor hvit prestekrage, står på kirkebakken i forbindelse med innvielsen av kirka. Et kors henger i en kjede rundt hals...