• Noen bygninger ligger langs strandkanten. Til venstre på bildet står en stor bygning. Et annet stort bygg står med røstveggen mor kamera. Flere hus står til høyre for de de. Husene er av variernde størrelse, form og farge. Noen snåbåter ligger utpå den blikkstille sjøen og noen stolper speiles i vannet til høyre på bildet. Terrenget er ganske flatt og det er lite vegetasjon.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Noen bygninger ligger langs strandkanten. Til venstre på bildet står en stor bygning. Et annet stort bygg står med røstveggen mor kamera. Flere hus står til høyre for de de. Husene...