• Sameleir nær Maze. En godt voksen dame i kofte og samelue holder armen rundt en liten gutt. Til venstre på bildet står et barn i kofte og samelue. Barnet har en stripet belte rundt livet. Midt på bildet, litt i bakgrunnen, sitter er person med et barn i armene. Til høyre for dem står en gutt i mørke nikkers, lys skjorte og sko med en hvit kant. Til høyre for han er to damer i mørke klær. Litt skjult bak dem står en dam i mørkt skjørt og hvit bluse. Det er gress på bakken der de sitter og et gjerde bestående av stokker står i bakgrunnen. En liten del av en lavvo er satt opp til venstre på bildet og bakerst på bildet ses en lang åsrygg.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Sameleir nær Maze. En godt voksen dame i kofte og samelue holder armen rundt en liten gutt. Til venstre på bildet står et barn i kofte og samelue. Barnet har en stripet belte rundt...