• To personer sitter i en bratt fjellside. Toppen ses i bakgrunnen og en stor stein ligger der. Damen til venstre på bildet har et mørkt skjørt, hvit bluse og sorte sko på beina. Mannen til høyre har en mørk dress og sixpence på hodet. Det er mye gress der de sitter, men noen steiner ligger også i terrenget. Sola skinner og det ser ut til å være en flott sommerdag.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

To personer sitter i en bratt fjellside. Toppen ses i bakgrunnen og en stor stein ligger der. Damen til venstre på bildet har et mørkt skjørt, hvit bluse og sorte sko på beina. Man...