• Fire personer står i et tre-delt vindu der de to delene på hver side står åpne. Damen til venstre står alene og har en lys bluse og en mørk jakke. De tre andre står i en liten klynge til høyre på bildet. De to øverste har mørke klær og damen nederst har en mørk bluse og en litt lysere jakke. I vindusdelen i midten står flere store potteplanter og gardiner henger på sidene med en bred kappe øverst. Vinduskarmene og vannbrettet er hvitmalt og huset har liggende panel.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fire personer står i et tre-delt vindu der de to delene på hver side står åpne. Damen til venstre står alene og har en lys bluse og en mørk jakke. De tre andre står i en liten klyn...