• Mye folk er samlet utenfor det som sannsynligvis er en kirke. Menneskene har stort sett mørke penklær på, men noen har litt lysere kjoler og kåper. Nærmest kamera står to damer og håndhilser, kan også være en kondolanse. Bygningen har stående panel, pappdekke på taket og en høy skorstein i enden av taket. En takstige ligger bak skorsteinen. Fire dobbelt-vinduer med sprosser er montert på langveggen. To wire'e er festet i takskjegget og går ned mot bakken, muligens ment som barduner. Bakken der de står består stort sett av jord med noen steiner. I bakgrunnen ses et stort fjell som har noen snøflekker liggende i fjellsiden.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Mye folk er samlet utenfor det som sannsynligvis er en kirke. Menneskene har stort sett mørke penklær på, men noen har litt lysere kjoler og kåper. Nærmest kamera står to damer og ...