• Til høyre på bildet er røstveggen på et umalt bygg nærmest kamera. På veggen henger to kveitevad¨(kveiteline) og tre garnstaurer med flagg på toppen. En stor kasse står på bakken foran bygget og ved siden av den står en person med ene armen strukket opp mot en av staurene. Til venstre står en staur med tauverk. Et stor mørkt hus midt på bildet. Mange vinduer er satt inn på langveggen og det henger gardiner i dem. Litt av kjellermuren ses med fire små vinduer. Bakken foran det er kupert og består av jord og grus. Bak det ses et mørkt bygg som står med røstveggen mot kamera. Det har sprossevinduer med hvite karmer. I bakgrunnen ses et høyt fjell med bratte sider. Det ligger mange store snøflekker på det, noe som tyder på en sen vinterdag eller en tidlig vårdag.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek

Til høyre på bildet er røstveggen på et umalt bygg nærmest kamera. På veggen henger to kveitevad¨(kveiteline) og tre garnstaurer med flagg på toppen. En stor kasse står på bakken f...

1 comment

• Det er ikke fiskegarn, men kveitevad som henger på veggen.

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».