• Del av Vardø fotografert en sommerdag. Et stort bygg står til venstre på bildet og en rekke mindre bygg står rundt det. Det store bygget har flere piper og en stige er reist mot taket. Litt til høyre på bildet står et annet ganske stort bygg. Nede til høyre ligger kirkegården. Den er inngjerdet og flere hvite trekors ses på området. Et langt gjerde foran på bildet rammer inn byen. Havområdet på bildet er Bussesundet og Svartnes ses i bakgrunnen.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Del av Vardø fotografert en sommerdag. Et stort bygg står til venstre på bildet og en rekke mindre bygg står rundt det. Det store bygget har flere piper og en stige er reist mot ta...