• Tårnet på Vardø kirke ses til venstre på bildet. Foran kirka står et sirkelformet bygg. Ved siden av kirka står en stor bygård med arker på taket. Ellers står husene tett i tett og en gate ses nede til høyre på bildet, med en trebro i enden. Broa har et lavt rekkverk og et gjerde som ses nederst på bildet ser ut til å danne en ramme rundt byen. Foran gjerdet er et lite område som er dekket av gress. Bildet ser ut til å være tatt fra Vardøya med Svartnes i bakgrunnen.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Tårnet på Vardø kirke ses til venstre på bildet. Foran kirka står et sirkelformet bygg. Ved siden av kirka står en stor bygård med arker på taket. Ellers står husene tett i tett og...