• Høye fjell med snøflekker på toppene. Fjellsidene er ganske bratte og det ser ut til å være lite vegetasjon, noe som kan skyldes at bildet er sannsynligvis tatt sent på våren. Noen bygninger står ved foten av fjellet og vises som små prikker midt på bildet. Fjorden er ganske stille og det ser ut som fint vårvær.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Høye fjell med snøflekker på toppene. Fjellsidene er ganske bratte og det ser ut til å være lite vegetasjon, noe som kan skyldes at bildet er sannsynligvis tatt sent på våren. Noen...