• Flere kyr på et jorde i solskinnet. Dyret til venstre ligger, mens de to andre står og dyret til høyre på bildet beiter. Bakken de står på har stort sett lyng og gress som dekke. Noen steiner ligger på bakken nærmest kamera. En liten del av Bukta ses midt på bildet til venstre og over bukta ses et stort, lyst hus med et naust i fjæra. Fjell ses lengst borte og midt på bildet står noen bygninger.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Flere kyr på et jorde i solskinnet. Dyret til venstre ligger, mens de to andre står og dyret til høyre på bildet beiter. Bakken de står på har stort sett lyng og gress som dekke. N...