• Fotografi av båter fortøyd i Øksfjord. Den nærmeste båten er M/S Sjøblomst. Den var Cort Bucks motorbåt som han kjøpte i 1912 sammen med Johan og Amund Nilsen. Båten er av tre, har en bred hvitmalt rekke og to master med sammenfoldet mesan. En liten trebåt henger i tau fra hekken på Sjøblomsten og to personer ses på dekket. Bak den ligger en nesten lik båt fortøyd med to-tre personer på dekk. Flere mindre båter ligger forøyd bak dem igjen. Sjøen ligger blikkstille og et stykke utpå fjorden kan flere mindre robåter skimtes.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fotografi av båter fortøyd i Øksfjord. Den nærmeste båten er M/S Sjøblomst. Den var Cort Bucks motorbåt som han kjøpte i 1912 sammen med Johan og Amund Nilsen. Båten er av tre, har...