• Fire damer ved et hvitt stakittgjerde. Tre av dem holder i hver sine spaserstokker. Alle fire har luer på hodet, tre av dem ensfarget og den fjerde mønstret. De har kåper, skjørt og pensko på seg. Litt planter og busker på begge sider av dem og grus/jord foran dem. Et høyt fjell i bakgrunnen med litt lyng og mye stein. Et inngjerdet jorde ses mellom dem og fjellet.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fire damer ved et hvitt stakittgjerde. Tre av dem holder i hver sine spaserstokker. Alle fire har luer på hodet, tre av dem ensfarget og den fjerde mønstret. De har kåper, skjørt o...