• Fire personer ved porten til Saga. Dobbelport med hvite stakitter av ulik lengde står åpen og personene med finklærne på i åpningen. Mennene har mørk dress, hvite skjorter med slips og hatter på hodet. Damene har kåper og hun til venstre har et lite hodeplagg på. Gjerdet er av tømmerstokker med hønsenetting. I forgrunnen står en liten bygning og i bakgrunnen ses direktørboligen Saga. Bakken opp mot porten består stort sett av sand/grus med litt gresstuster. Litt sand ligger i skråningen til venstre og helt bakerst ses noen trær.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fire personer ved porten til Saga. Dobbelport med hvite stakitter av ulik lengde står åpen og personene med finklærne på i åpningen. Mennene har mørk dress, hvite skjorter med slip...