• Store bygninger/hus. Det nærmeste er hvitt med grått skifertak. En mindre bygning står til venstre med en dør åpen, muligens en stall. En flaggstang står i hagen og mellom den og det store bygget står et mindre bygg/hus. Til høyre på bildet står et stort, mørkt hus med skifertak. Det har også en flaggstang med flagget heist. Dalen har mye skog, men i forkant på bildet er det en gresseng. Noe av en vei ses midt på bildet. Mye løv på trærne og blomster i enga vitner om sommer og sol når bildet ble tatt.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Store bygninger/hus. Det nærmeste er hvitt med grått skifertak. En mindre bygning står til venstre med en dør åpen, muligens en stall. En flaggstang står i hagen og mellom den og d...