• To damer i bevegelse. Damen til venstre på bildet har et ganske lyst skjørt med svakt mønster og en litt mørkere bluse. Damen til høyre på bildet har et hvitt/lyst skjørt og ditto bluse. Mellom dem står en vissen busk og på bakken er det gress. Bygget i bakgrunnen har liggende, lyst panel og taket har papp med lekter slått oppå. Kjellermuren  er lav og man kan se steinene den er murt opp med. En liten del av et stakitt-gjerde ses helt til høyre på bildet.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek

To damer i bevegelse. Damen til venstre på bildet har et ganske lyst skjørt med svakt mønster og en litt mørkere bluse. Damen til høyre på bildet har et hvitt/lyst skjørt og ditto ...