• Tolv menn, sannsynligvis fiskere, poserer foran en bygning. Ytterligere to menn står i døråpninga. Ti av de tolv har hatter/luer og alle har mørke bukser. Fire av dem har lyse skjorter og to av dem med vest. En stamp ligger velvet mellom mennene. Bak dem står en bygning med tilbygg og torvtak og stående panel. Et vindu med sprosser ses helt til høyre. Et stort fjell, med noe snø står i bakgrunnen og helt til venstre på bildet ses røstveggen av en bygning.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Tolv menn, sannsynligvis fiskere, poserer foran en bygning. Ytterligere to menn står i døråpninga. Ti av de tolv har hatter/luer og alle har mørke bukser. Fire av dem har lyse skjo...