• Syv hus står i en klynge på Hasvik. Det til venstre står med røstveggen mot kamera og har to sprossevinduer. Bakenfor det står to hus til, det minste med døra åpen. I midten står to hus ganske tett og det nærmeste har sprossevinduer på langveggen. De to husene til høyre har små tilbygg, et av dem på langveggen, det andre på røstveggen. Foran huset til høyre henger en råved med fiskesperrer på og en person står på bakken foran huset. I forgrunnen er det bart med noen busker. Ellers i terrenget ligger det endel snø. Fjellet Navaren står i bakgrunnen.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Syv hus står i en klynge på Hasvik. Det til venstre står med røstveggen mot kamera og har to sprossevinduer. Bakenfor det står to hus til, det minste med døra åpen. I midten står t...