• Hammerfest en blikkstille vinterdag. Bildet er tatt fra Fuglenesodden. Tre seilskuter ligger på havna. En mindre båt ligger foran seilbåten midt på bildet. Flere personer, iført mørke klær, ses på berget foran til venstre. Fjellet på andre siden av havna er Salen og helt til venstre ligger Mollafjell. Til høyre på bildet, ved foten av Salen ligger bydelen Haugen. Kirka ses til venstre for den. De hvite pakkhusene helt til venstre på bildet er sannsynligvis Feddersen & Nissen. Det er endel snø i fjellene, men noen bare flekker.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Hammerfest en blikkstille vinterdag. Bildet er tatt fra Fuglenesodden. Tre seilskuter ligger på havna. En mindre båt ligger foran seilbåten midt på bildet. Flere personer, iført mø...