• Flere båter ligger utpå Hasvik-fjorden. Nærmest, i midten, ligger et stort, hvitt skip med to master. Begge mastene har kraner/vinsjer på mastene. Bak den ligger to-tre mindre skip. Det ryker av skorsteinen til skipet til venstre. Til høyre ligger en litt mindre båt. Et nes stikker ut i sjøen til høyre. Det har noen snøflekker som enda ikke er tint etter vinteren.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Flere båter ligger utpå Hasvik-fjorden. Nærmest, i midten, ligger et stort, hvitt skip med to master. Begge mastene har kraner/vinsjer på mastene. Bak den ligger to-tre mindre skip...