• To menn i mørke dresser med hvite skjorter og slips utbringer en skål. En flaske står på bordet og i hendene har de et lite glass hver. På bordet, som har en stor, mønstret duk, ligger en del papirer og en bok. Til venstre skinner solen gjennom et vindu. På veggen bak dem henger et bilde/maleri og helt til høyre ses en liten del av en dør(åpning). På stolryggen bak mannen til venstre henger en lue.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

To menn i mørke dresser med hvite skjorter og slips utbringer en skål. En flaske står på bordet og i hendene har de et lite glass hver. På bordet, som har en stor, mønstret duk, li...