• Flere pent kledte personer fotografert i en stue. Mannen til venstre har mørk dress med hvit skjorte og slips. De to damene som sitter ved bordet har mørke klær på seg. En ung dame står litt bak dem, også hun med mørke klær og en lys, heklet krave rundt halsen. Til høyre sitter en mann med mørk frakk og mørke bukser. Bak han står en mann, med en mørk dressjakke, hvit skjorte og slips som såvidt ses i halsen. På veggene henger flere bilder/malerier, det til venstre har en seilskute som motiv. Bordet har en stor, mønstret duk og oppå den står en potteplante i en pyntekrukke og to fotografier. En lyskrone henger fra taket som har brede bord med bjelker på tvers av dem. Tapetet er mønstret og en mørk dør står på veggen til venstre.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Flere pent kledte personer fotografert i en stue. Mannen til venstre har mørk dress med hvit skjorte og slips. De to damene som sitter ved bordet har mørke klær på seg. En ung dame...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to