• Arthur Buck sitter å leser i sofaen. Han holder en stor avis foran seg og er iført en ganske mørk dress, med hvit skjorte og slips. Sofaen han sitter i har litt mønster på sofaryggen. Et åkle eller et lite teppe henger over sofaryggen og et pledd ligger over armlenet. På veggen over sofaen henger et stort maleri. Det runde bordet som han lener armen på har heldekkende duk og blomstervaser i flere fasonger står oppå med blomster i. Et teppe ses såvidt på gulvet. Oppe til høyre på bildet er er døråpning med forheng trukket delvis tilbake.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Arthur Buck sitter å leser i sofaen. Han holder en stor avis foran seg og er iført en ganske mørk dress, med hvit skjorte og slips. Sofaen han sitter i har litt mønster på sofarygg...