• Tre damer foran et hushjørne. Damen som sitter foran har en mørk overdel på seg. Håret er strukket bakover og samlet i nakken. Damen til venstre har en ensfarget kjole med mørke knapper foran. Damen til høyre har et lyst skjørt, lysere overdel og en hvit hatt på seg. Blomster ses på begge sidene oppe på bildet. Den lyse husveggen har liggende panel med brede hjørnelister.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Tre damer foran et hushjørne. Damen som sitter foran har en mørk overdel på seg. Håret er strukket bakover og samlet i nakken. Damen til venstre har en ensfarget kjole med mørke kn...